Bloemen Schotsmans logo

Home
Onze ServicesBloemenabo,
bruidsboeket,
zaalversiering,
leverdienst,...

Onze Winkelvoorbeelden van
Ons werk,
openingsuren,
enkele foto's

WorkshopsMeer info + foto's
van onze
workshops

   fotoreeks 1
   fotoreeks 2
   fotoreeks 3
   faqvaak gestelde
vragen over de
workshops

ContactinfoAdres, telefoonnr,
email, map


MEDEDELING
Na bijna 45 jaar zijn wij gesloten vanaf 1/1/2008.
Wij bedanken al onze klanten voor het jarenlange vertrouwen.

Voor bestellingen/leveringen in het Antwerpse raden wij Bloemenhal Steve aan, te bereiken op 03/238.51.70.Workshops Bloemschikken - Vaak gestelde vragen (FAQ)Waar/wanneer worden de workshops gegeven ?

De workshops bloemschikken worden gegeven in het atelier achter de bloemenwinkel aan de Oude Bareellei in Merksem (Antwerpen).
Meestal gaan ze door de 1e maandag en dinsdag van de maand, vanaf 19:30 tot ????. Indien er veel inschrijvingen zijn kan het gebeuren dat er extra workshops worden ingelast.

[top]

Heb ik enige voorkennis nodig ?

De meeste geinteresseerden hebben reeds een basiskennis bloemschikken en hebben thuis al wat bloemstukken gemaakt, maar u hebt absoluut geen voorkennis nodig.

[top]

Wat moet ik meebrengen ?

Het belangrijkste dat u kunt meebrengen is een goed humeur.
Maar indien mogelijk, breng dan zelf een scherp aardappelmesje en een draadtang mee.

[top]

Wat moet ik me van zo'n workshop bloemschikken voorstellen ?

Meestal zijn de workshops vrij gezellig en wordt er veel gelachen. Er zijn altijd koffie, thee, water of frisdrank voorzien en een paar versnaperingen (in de prijs inbegrepen uiteraard).

Onze workshops bloemschikken zijn geen stijve schoolse bedoening waarbij je strikt de voorbeelden moet volgen: we zitten tenslotte niet meer op de schoolbanken en we zijn van mening dat je van klakkeloos iets na te maken enkel techniek kan leren en niet het bloemschikken zelf.

[top]

Mag ik mijn eigen bloemen meebrengen ?

Spijtig genoeg moeten we hierop wel een beetje streng zijn en kunnen we dit niet toelaten.
De workshops zijn zeer schappelijk van prijs en indien u wenst kunt u bij het kiezen van de bloemen die u gaat gebruiken rekening houden met wat u wilt spenderen.

Het kan echter wel gebeuren dat we bij het inschrijven vragen om bijvoorbeeld een rond/vierkant/... potje of bakje mee te brengen omdat we weten dat de meeste mensen daar ondertussen al wel een aardig voorraadje van hebben.
Indien je dan niet iets gepast zou hebben zoek je hier dan niet gek achter: in onze bloemenwinkel hebben we een ruime keuze aan potjes/bakjes te koop in alle denkbare formaten en kleuren.

[top]

Moet ik me inschrijven ? Hoe ?

Ja, je moet jezelf op voorhand inschrijven. Je mag de avond zelf betalen maar we proberen het aantal workshoppers per avond te beperken tot een 12-tal, zodat er aan iedereen voldoende individuele assistentie kan gegeven worden.

Indien er te veel genodigden zijn dan moeten we spijtig genoeg mensen weigeren. Eventueel wordt er dan wel een extra workshop rond hetzelfde thema ingelast.
Dus: op tijd inschrijven is de boodschap! Inschrijven doe je best telefonisch (03/645.24.XX) of door even langs te komen in onze bloemenwinkel.

[top]Nog vragen ? mail naar myriam@bloemenschotsmans.be , bel 03/645.24.XX en vraag naar Myriam, of spring even binnen in de bloemenwinkel!

[Workshops] [Home]


spacer

Colman-Schotsmans bvba   Oude Bareellei   2170 Merksem   03/645.2X.XX   info@bloemenschotsmans.be - privacybeleid